Iben Fahd Sanctum v Diablo Immortal [Razlaga] - Utopia Gamer (2024)

Diablo Immortal je najnovejši vnos v legendarni seriji Diablo RPG. Tako kot druge igre je tudi ta polna vsebine s številnimi orožji, opremo, liki in območji. Eno od teh področij je Svetišče Iben Fahd.

Diablo Immortal Iben Fahd Sanctum je dokaj pozno igralno območje, ki ga je mogoče dokončati vsak dan za gojenje virov. Ne samo to, velik pomen ima tudi v tradiciji, saj je bil glavna rezidenca bratovščine Horadrim.

Kazalo

  1. Kdo je Bratovščina Horadrimov?
  2. Kdo je Iben Fahd?
  3. Kakšna je dediščina Horadrimovega iskanja?
  4. Kaj so plovila Horadrima?

Kdo je Bratovščina Horadrimov?

Simbol Bratovščine Horadrimov

Svetišče je zgradila bratovščina Horadrimov, znana tudi kot "Red". Red je bila starodavna skupina čarovnikov, ki jih je vodil nadangel Tyrael proti glavnim zlom. Njeno vodilo je bilo braniti pravičnost.

"Pred skoraj tristo leti se je izvedelo, da so tri glavna zla gorečih pekel skrivnostno prispela na naš svet. Trije bratje so desetletja opustošili dežele Vzhoda, medtem ko je človeštvo ostalo trepetajoče za njimi. Naš red, Horadrim je ustanovila skupina tajnih čarovnikov, da bi enkrat za vselej lovili in ujeli tri zla – Zgodba o Horadrimu.

Med Lovom treh je najmočnejši od Horadrimov prenesel svoje bistvo v posode in tako ohranil svoje znanje in magijo za naslednjo generacijo. Essence je vir v Diablo Immortal. Kar zadeva izročilo, gre v bistvu za energijo, ki daje življenje bitjem in ljudem.

Pod tem, kar je sčasoma postalo Westmarch, je bil zgrajen portal, ki je vodil do svetišča. Znotraj tega svetišča je bil kraj, kjer so se urili Horadrimi.

Fade v Apex Legends: odklepanje, spretnosti in nasveti

V letu 1270, ki je leto ustanovitve Nesmrtnega Diabla, Spomin na Iben Fahd odpelje glavnega junaka v svetišče, saj meni, da so vredni Horadrimove zapuščine.

Kdo je Iben Fahd?

Iben Fahd

"Jaz sem samo ohranjeni spomin. Nekoč sem pomagal ustanoviti Horadrim na zahtevo nadangela Tyraela. Pobili smo nekaj največjih zlih v Svetišču ... Toda smrti nismo mogli premagati. Reda tudi ni več. Ti držiš Ladja, ki jo nosite, je namenjena prenašanju naših največjih lastnosti v bodoče Horadrime besede, tako da boste lahko dobro uporabljali plovila, če boste preživeli, boste morali pridobiti druge... in našo moč narediti za vas."

Iben Fahd je bila ena izmed članic prvotnega Horadrima. Po dogodkih Lova na tri se je pridružil napadu na arhiv Zoltuna Kulleja in skril glavo in kri Zoltuna Kulleja. Fahd jih je skril na različnih mestih v upanju, da moči pokojnega čarovnika ne bodo nikoli uporabljene za zlo.

Spomin Ibena Fahda, v bistvu njegov duh, se sreča z igralcem in je glavni podajalec naloge Legacy of the Horadrim.

Kakšna je dediščina Horadrimovega iskanja?

The Legacy of the Horadrim Quest je linija nalog Westmarch. Odklene se šele, ko igralec doseže 49. raven. Ko igralec preseže 10. raven Challenge Rift, pridobi Caldesannovo plovilo sočutja, skupaj z Horadrim Quest Legacy.

Cilji iskanja so naslednji:

  • Prisluhnite skrivnostnemu glasu
  • Poiščite svoj glas v Westmarchu
  • Preglejte vir
  • Sledite spominu na Iben Fahd
  • Spustite se do svetišča
  • Govorite s spominom na Iben Fahd
  • Vstopite skozi vrata svetišča Iben Fahd
  • Raziščite svetišče Iben Fahd
  • Poiščite svetišče dediščine
  • Postavite posodo v svetišče Legacy
  • Vstopite v globino svetišča
  • Doseči razloge prosilcev

Ko igralec izpleni Caldesannovo sočutje, mora iti na Westmark. Tam vas bo spomin na Iben Fahd popeljal do interaktivnega kipa. Interakcija s kipom odpre pot, ki igralca pripelje do duha Iben Fahd.

Igralec mora nato govoriti z duhom Iben Fahd. To bo odprlo portal do Diablo Immortal Iben Fahd Sanctum. Igralec lahko zdaj prosto raziskuje Diablo Immortal Iben Fahd Sanctum.

Igralec najde svetišče kmalu po vstopu v portal. To svetišče je znano kot Svetišče dediščine. Zato lahko igralec postavi posode, ki jih najde, da nadgradi svoj lik.

Na voljo je 9 različnih ladij in vsaka ladja daje igralcu edinstveno prednost. Posledično se je zelo koristno potruditi, da bi našli ta očala. Igralec lahko tudi nadgradi te ladje tako, da očisti deželo izzivalcev in pobere žrtvene kamne. Ti kamni so prežeti s horadrično esenco in se lahko uporabljajo za nadgradnjo plovil, kar poveča bonuse, pridobljene z njimi.

Poleg tega ima vsaka skrinja z zakladom, ki jo igralec odpre, enake možnosti, da spusti vsak žrtveni kamen. Poleg tega ima vsaka vrsta Culling Stone 33 % možnosti, da pade z 1 % možnostjo, da pridobi Trdoživost Iben Fahd. Število ključev Challengerja, potrebnih za odpiranje skrinje z zakladom, se povečuje z vsako skrinjo, ki jo igralec odpre. To pa je izravnano z dejstvom, da se poveča tudi število žrtvenih kamnov, ki jih igralec prejme iz vsake skrinje. Nazadnje, obstaja 5% možnost, da dobite dodatno količino izločenih kamnov z odpiranjem skrinj v kasnejših sobah.

Kaj so plovila Horadrima?

Igralec lahko najde skupaj 9 ladij. Njegova razčlenitev je naslednja:

Caldesanovo sočutje

Caldessan Companion

Ta pot je prvi dobitek, ki ga dobi igralec. Igralec je z njim nagrajen za dokončanje 10. stopnje izziva rift. Ta ladja trajno poveča igralčev oklep in preboj oklepa ter najbolje deluje s tankovsko usmerjenimi razredi.

Cathanova škoda

Cathan's Pity poveča moč in vzdržljivost igralcev. Moč je atribut, ki vpliva na stvari, kot so trajanje omamljanja, učinkovitost debuffov itd. Posledično ima to plovilo največ sinergije z čarovniško usmerjenimi razredi, kot je Menih, ki se zanašajo na uroke za zmanjšanje nasprotnikovega zdravja.

Za pridobitev Cathan's Mercy mora igralec premagati Lorda Martanosa na težavnostni nastavitvi Hell 1. Najdete ga lahko na severozahodu gore Zivain, na pokopališču Zakaraum.

The Nameless' Guilt znatno izboljša igralčevo vzdržljivost in mu omogoči, da naredi veliko več škode kot prej. Ta ladja je še posebej pomembna za like, ki temeljijo na tankih, saj jim omogoča, da tankirajo še več zdravja kot prej in privabljajo ogenj proti sebi, svojim soigralcem pa pustijo, da povzročijo škodo.

Poleg tega lahko tudi najbolj krhki liki izkoristijo to ladjo, da povečajo svojo sposobnost preživetja in jih dlje zadržijo v boju.

Za odklepanje krivde brezimnega plovila mora igralec premagati golem iz peščenjaka. Golema iz peščenjaka lahko najdete v knjižnici Zoltun Kulle, v skriti niši. Priklic golema iz peščenjaka zahteva zbirko izgubljenih strani.

Ko igralec zbere 5 izgubljenih strani, lahko ustvari Portal Tome. Portal Tome omogoča igralcu, da vidi in obišče drugače nedostopna področja v knjižnici. Igralec bo uporabljal portal Tome na oltarju v prejšnjem območju, dokler ne bo priklican Golem.

Vztrajnost Iben Fahd

Iben Fahd Sanctum v Diablo Immortal [Razlaga] - Utopia Gamer (1)Vztrajnost Iben Fahd

Ena najmočnejših plovil, Tenacity Iben Fahd, poveča igralčevo škodo in zdravje. Ta vsebnik zelo dobro deluje z znaki z visokim DPS, kot je Lovec na demone, saj se povečana sposobnost preživetja in škoda zelo dobro ujemajo z njegovim slogom igre.

Tenacity Iben Fahd lahko najdete v sobi Horadrim Legacy. Igralec mora najprej opraviti dnevno ječo svetišča Iben Fahd. S tem lahko igralec doseže območje z zakladnimi skrinjami, ki jih je mogoče odkleniti s ključi Sanctum.

Če odprete te skrinje, obstaja 1 % možnost, da odpade Tenacity Iben Fahd. Jasno je, da je to zelo redek padec, vendar je to uravnoteženo s tem, kako močno je lahko to steklo.

Vizija Jereda Caina

Iben Fahd Sanctum v Diablo Immortal [Razlaga] - Utopia Gamer (2)Vizija Jereda Caina

Za čistega preživelega Jered Cain's Vision bistveno izboljša igralčev oklep. Ta vsebnik najbolje deluje za igralca, ki želi imeti najmočnejšo obrambo.

Vizijo Jereda Caina lahko dobite šele, ko končate glavno nalogo in jo premagate. Skarn. Ta ladja se samodejno odklene, ko igralec doseže 60. raven.

Nilfurjeva natančnost

Nilfurjeva natančnost

Ste naveličani šefov, ki se otepajo vaših najbolj škodljivih napadov? Nilfur's Precision je lahko pravo plovilo za vas. Ta ladja močno izboljša igralčev preboj oklepa, zaradi česar je popolna proti šefom, kot je Skarn, ki imajo ogromne HP-jeve.

Nilfur's Precision je mogoče odkleniti, ko igralec premaga Ancient Nightmare. Starodavna nočna mora je šef, ki se pojavi samo na težavnosti nastavitve Hell 1. Ne pojavi se na običajni težavnosti.

Če želi najti starodavno nočno moro, mora igralec odpotovati na goro Zivain med 8. in 12. uro. Vsaki dve uri se bo naloga aktivirala. Zato mora igralec za boj slediti označevalcu misije. Po zmagi nad Ancient Nightmare lahko igralec pridobi Nilfurjevo natančnost.

Niti znanja o Tiraju

Niti znanja o Tiraju

Celo poznavanje Tiraja daje igralcu veliko povečanje HP. Kot je bilo pričakovano, ta ladja odlično deluje s tanki. Pomembno pa je upoštevati tudi njegove koristi za mehkejše like, kot je menih, ki zdaj lahko preživijo udarce, ki bi se jim sicer morali izogibati.

Podobno kot Nilfurjeva natančnost, Nor Tirajovo znanje zahteva, da igralec premaga šefa na višji težavnostni nastavitvi. Za pridobitev te ladje mora igralec premagati Blood Rose na težavnosti Hell 1.

Igralec bo moral odpotovati v Dark Forest in uporabiti Blood Rose Waypoint v Fetid Swamp. To igralca popelje v sobo ječe v krvavi jami na jugozahodu zemljevida. Tukaj se pojavi Blood Rose. Z zmago nad Blood Rose odklenete Nor Tirajevo posodo znanja, ki jo igralec lahko uporabi.

Oblast Tal Rasha

Oblast Tal Rasha

Nekoliko šibka v primerjavi z drugimi ladjami, Tal Rasha's Authority zagotavlja majhno povečanje škode igralcev. Vendar vsaka malenkost pomaga in igralec ne bo imel nič proti povečanju DPS.

Za pridobitev oblasti Tal Rasha mora igralec premagati Lassala, šefa Flame-spin-spin. Za razliko od prejšnjih dveh šefov je tega šefa mogoče premagati pri kateri koli težavnosti, kar bo igralcu omogočilo pridobitev ladje. Lassal the Flame-spun je napadalni šef, ki ga najdemo v Helliqariu.

Iznajdljivost Zoltuna Kulleja

Iznajdljivost Zoltuna Kulleja

Za čistega čarovnika ta posoda močno poveča moč, znatno poveča moč urokov in omamljanja. Ta ladja odlično deluje s podp*rno usmerjenimi razredi.

Zadnje plovilo na seznamu, Zoltun Kulle's Ingenuity, zahteva, da igralec premaga Hydro na težavnostni nastavitvi Hell 1. Podobno kot Guild of the Nameless, to plovilo zahteva, da igralec odpotuje v knjižnico Zoltuna Kulleja in zbere 5 izgubljenih strani.

S pomočjo strani za ustvarjanje Portal Tome mora igralec uporabiti to Tome na oltarju, da prikliče šefa. Če premagate šefa, boste odklenili duhovitost Zoltuna Kulleja, ki jo bo igralec uporabil.

Iben Fahd Sanctum v Diablo Immortal [Razlaga] - Utopia Gamer (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6192

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.