Iben Fahd Sanctum Diablo Immortalissa [selitys] - Utopia Gamer (2024)

Diablo Immortal on legendaarisen Diablo RPG -sarjan uusin osa. Kuten muutkin pelit, se on täynnä sisältöä, lukuisia aseita, varusteita, hahmoja ja alueita. Yksi näistä alueista on Iben Fahdin pyhäkkö.

Diablo Immortal Iben Fahd Sanctum on melko myöhäinen pelialue, joka voidaan suorittaa joka päivä viljellä resursseja. Paitsi, että sillä on myös suuri merkitys perinteessä, koska se oli Horadrimin veljeskunnan pääasunto.

Indeksi

  1. Ketkä ovat Horadrimien veljeskunta?
  2. Kuka on Iben Fahd?
  3. Mikä on Horadrimin tehtävän perintö?
  4. Mitkä ovat Horadrimin alukset?

Ketkä ovat Horadrimien veljeskunta?

Horadrimin veljeskunnan symboli

Sanctuaryn rakensi Horadrimin veljeskunta, joka tunnetaan myös nimellä "ritarikunta". Ritarikunta oli muinainen velhoryhmä, jota johti arkkienkeli Tyrael ensisijaisia ​​pahoja vastaan. Sen pääperiaatteena oli puolustaa oikeutta.

"Lähes kolmesataa vuotta sitten saatiin selville, että palavien helvettien kolme pääpahuutta olivat saapuneet salaperäisesti maailmaamme. Kolme veljeä tuhosivat idän maita vuosikymmeniä, kun taas ihmiskunta vapisi heidän perässään. Järjestämme, Horadrimin perusti joukko salaisia ​​velhoja metsästämään ja vangitsemaan kolme pahaa lopullisesti – Tarina Horadrimista.

Kolmen metsästyksen aikana horadrimien vahvin siirsi olemuksensa astioihin, säilyttäen tietonsa ja taikuutensa seuraavalle sukupolvelle. Essence on resurssi Diablo Immortalissa. Mitä tulee tarinaan, se on pohjimmiltaan energia, joka antaa elämän olennoille ja ihmisille.

Portaali rakennettiin sen alle, josta lopulta tuli Westmarch, ja tämä portaali johti Sanctuaryyn. Tässä Sanctumissa oli paikka, jossa horadrimit harjoittelivat.

Fade in Apex Legends: avaa lukitus, taidot ja vinkit

Vuonna 1270, jolloin Immortal Diablo perustettiin, Iben Fahdin muisto vie päähenkilön pyhäkköön uskoen heidän olevan Horadrimin perinnön arvoisia.

Kuka on Iben Fahd?

Iben Fahd

"Olen vain säilynyt muisto. Kerran auttelin Horadrimin löytämisessä arkkienkeli Tyraelin vaatimuksesta. Tapoimme joitain suurimmista pahuudesta Sanctuaryssa... Mutta emme voineet voittaa kuolemaa. Ritarikunta on myös poissa. ...lääke, jota kuljetat, on tarkoitettu välittämään meidän suurimmat piirteet tulevalle Horadrimille sanoja, jotta voit käyttää aluksia hyvin, jos selviät, sinun tehtäväsi on palauttaa muut... ja tehdä voimamme sinun."

Iben Fahd oli yksi alkuperäisen Horadrimin jäsenistä. Hän liittyi Zoltun Kullen arkiston hyökkäykseen Kolmen metsästyksen tapahtumien jälkeen ja piilotti Zoltun Kullen pään ja veren. Fahd piilotti ne eri paikkoihin toivoen, ettei kuolleen velhon voimia koskaan käytettäisi pahaan.

Iben Fahdin muisti, lähinnä hänen haamunsa, tapaa pelaajan ja on Horadrim Legacy -tehtävän tärkein tehtävänantaja.

Mikä on Horadrimin tehtävän perintö?

The Legacy of the Horadrim Quest on Westmarch-tehtävälinja. Se avataan vasta, kun pelaaja saavuttaa tason 49. Kun pelaaja ylittää Challenge Rift -tason 10, pelaaja hankkii Caldesannin myötätunnon aluksen sekä Horadrim Quest Legacyn.

Haun tavoitteet ovat seuraavat:

  • Kuuntele salaperäistä ääntä
  • Löydä äänesi Westmarchista
  • Tarkista lähde
  • Seuraa Iben Fahdin muistoa
  • Laskeudu pyhäkköön
  • Puhu Iben Fahdin muistolle
  • Astu sisään Iben Fahdin pyhäkön ovesta
  • Tutustu Iben Fahdin pyhäköön
  • Etsi Legacy Shrine
  • Aseta astia Legacy Shrineen
  • Astu sisään pyhäkön syvyyksiin
  • Saavuta hakijoiden perusteet

Kun pelaaja ryöstää Caldesannin myötätunnon, hänen on mentävä Westmarkiin. Siellä Iben Fahdin muisto vie sinut interaktiiviselle patsaalle. Vuorovaikutus patsaan kanssa avaa polun, joka johtaa pelaajan Iben Fahdin aaveen luo.

Tämän jälkeen pelaajan on puhuttava Iben Fahdin haamulle. Tämä avaa portaalin Diablo Immortal Iben Fahd Sanctumiin. Pelaaja voi nyt vapaasti tutustua Diablo Immortal Iben Fahd Sanctumiin.

Pelaaja löytää pyhäkön pian portaaliin saapumisen jälkeen. Tämä pyhäkkö tunnetaan nimellä Legacy Shrine. Siksi pelaaja voi sijoittaa löytämänsä alukset soveltaakseen hahmonsa päivityksiä.

Laivoja on 9 erilaista, ja jokainen alus antaa pelaajalle ainutlaatuisen edun. Tämän seurauksena on erittäin hyödyllistä yrittää löytää nämä lasit. Pelaaja voi myös päivittää näitä aluksia puhdistamalla maat haastajilta ja keräämällä uhrikiviä. Nämä kivet ovat täynnä Horadric-esanssia, ja niitä voidaan käyttää alusten parantamiseen, mikä lisää niistä saatavia bonuksia.

Lisäksi jokaisella aarrearkulla, jonka pelaaja avaa, on yhtäläinen mahdollisuus pudottaa jokainen uhrikivi. Lisäksi kullakin Culling Stone -tyypillä on 33 % mahdollisuus pudota ja 1 % mahdollisuus saada Iben Fahd's Tenacity. Aarrearkun avaamiseen tarvittavien Challenger-avaimien määrä kasvaa jokaisen pelaajan avaaman arkun myötä. Tätä kuitenkin kompensoi se, että myös pelaajan kustakin arkusta saamien uhrikivien määrä kasvaa. Lopuksi, on 5 %:n mahdollisuus saada ylimääräinen määrä Culling Stones -kiveä avaamalla arkkuja myöhemmissä huoneissa.

Mitkä ovat Horadrimin alukset?

Pelaaja voi löytää yhteensä 9 laivaa. Sen jakautuminen on seuraava:

Caldesanin myötätunto

Caldessan seuralainen

Tämä potti on pelaajan ensimmäinen potti. Pelaaja palkitaan sillä, kun hän on suorittanut haasteen tason 10. Tämä laiva lisää pysyvästi pelaajan panssaria ja panssariläpäisyä ja toimii parhaiten panssarivaunusuuntautuneiden luokkien kanssa.

Cathanin sääli

Cathan's Pity lisää pelaajien voimaa ja kestävyyttä. Voima on attribuutti, joka vaikuttaa asioihin, kuten tainnutusten kestoon, debuffeiden tehokkuuteen jne. Tämän seurauksena tällä aluksella on eniten synergiaa maagiin suuntautuneiden luokkien, kuten Monkin, kanssa, jotka luottavat loitsuihin vastustajan terveyden heikentämiseksi.

Cathan's Mercyn saaminen edellyttää, että pelaaja kukistaa Lord Martanoksen Hell 1 -vaikeusasteessa. Hänet löytyy Zivain-vuoren luoteeseen Zakaraumin hautausmaalta.

Nimettömän syyllisyys parantaa merkittävästi pelaajan kestävyyttä, jolloin hän voi tehdä paljon enemmän vahinkoa kuin ennen. Tämä laiva on erityisen tärkeä panssaripohjaisille hahmoille, koska sen avulla he voivat panssata entistä enemmän terveyttä ja vetää tulta itseään kohti jättäen joukkuetoverinsa vapaasti tekemään vahinkoa.

Lisäksi jopa hauraimmat hahmot voivat käyttää tätä alusta parantaakseen selviytymiskykyään ja pitääkseen heidät taistelussa pidempään.

Avatakseen Nimettömän aluksen syyllisyyden pelaajan on voitettava se hiekkakivi golem. Hiekkakivigolem löytyy Zoltun Kulle -kirjastosta, piiloalkovista. Hiekkakivigolemin kutsuminen edellyttää kadonneiden sivujen keräämistä.

Kun pelaaja on kerännyt 5 kadonnutta sivua, hän voi luoda Portal Tomen. Tome-portaalin avulla pelaaja voi nähdä ja mennä kirjaston alueille, joihin muuten ei pääse. Pelaaja käyttää Tome-portaalia edellisen alueen alttarilla, kunnes Golem on kutsuttu.

Iben Fahdin sitkeys

Iben Fahd Sanctum Diablo Immortalissa [selitys] - Utopia Gamer (1)Iben Fahdin sitkeys

Yksi tehokkaimmista aluksista, Iben Fahdin Tenacity lisää sekä pelaajan vahinkoa että terveyttä. Tämä kontti toimii erittäin hyvin korkean DPS-merkkien kanssa, kuten Demoninmetsästäjä, koska lisääntynyt selviytymiskyky ja vaurioituminen sopivat erittäin hyvin hänen pelityyliinsä.

Iben Fahdin Tenacity löytyy Horadrim Legacy -huoneesta. Pelaajan on ensin suoritettava päivittäinen Iben Fahdin pyhäkkö. Näin pelaaja pääsee alueelle, jossa on aarrearkkuja, jotka voidaan avata Sanctum Keys -avaimilla.

Näiden arkkujen avaamisella on 1 %:n mahdollisuus pudottaa Iben Fahdin Tenacity. Tämä on selvästikin erittäin harvinainen pudotus, mutta tätä tasapainottaa lasin voimakkuus.

Jered Cainin visio

Iben Fahd Sanctum Diablo Immortalissa [selitys] - Utopia Gamer (2)Jered Cainin visio

Selviytyjälle Jered Cainin Vision parantaa merkittävästi pelaajien panssaria. Tämä kontti sopii parhaiten pelaajalle, joka haluaa vahvimman puolustuksen.

Jered Cainin visio voidaan saavuttaa vasta päätehtävän suorittamisen ja hänen voittamisen jälkeen. Skarn. Tämä laiva avataan automaattisesti, kun pelaaja saavuttaa tason 60.

Nilfurin tarkkuus

Nilfurin tarkkuus

Oletko kyllästynyt pomoihin, jotka kohauttavat olkiaan vahingollisimmista hyökkäyksistäsi? Nilfur's Precision voi olla oikea alus sinulle. Tämä alus parantaa huomattavasti pelaajan panssariläpäisyä tehden siitä täydellisen Skarnin kaltaisia ​​pomoja vastaan, joilla on valtavat HP-varastot.

Nilfur's Precision voidaan avata, kun pelaaja voittaa muinaisen painajaisen. Muinainen painajainen on pomo, joka esiintyy vain Hell-asetuksen vaikeusasteella 1. Hän ei synny normaalivaikeusasteella.

Löytääkseen muinaisen painajaisen pelaajan täytyy matkustaa Zivain-vuorelle klo 8–12. Tehtävä aktivoituu kahden tunnin välein. Siksi pelaajan on noudatettava tehtävämerkkiä taistellakseen. Voitettuaan muinaisen painajaisen pelaaja voi saada Nilfurin tarkkuuden.

Eikä myöskään Tirajin tietämystä

Eikä myöskään Tirajin tietämystä

Jopa Tirajin tietämys antaa pelaajalle suuren HP-potkun. Kuten odotettiin, tämä alus toimii erinomaisesti tankkien kanssa. Mutta on myös tärkeää harkita sen etua pehmeämmille hahmoille, kuten munkki, jotka voivat nyt selviytyä osumista, joita he muuten joutuisivat väistelemään.

Samoin kuin Nilfurin tarkkuus, Nor Tiraj's Knowledge vaatii pelaajaa kukistamaan pomon korkeammalla vaikeusasteella. Saadakseen tämän aluksen pelaajan on voitettava Blood Rose on Hell 1 -vaikeusaste.

Pelaajan täytyy matkustaa Dark Forestiin ja käyttää Blood Rose -reittipistettä Fetid Swampissa. Tämä vie pelaajan vankityrmähuoneeseen veriluolassa kartan lounaispuolella. Tässä Veriruusu ilmestyy. Veriruusun voittaminen avaa Nor Tirajin tietoastian pelaajan käytettäväksi.

Tal Rashan auktoriteetti

Tal Rashan auktoriteetti

Hieman heikko verrattuna muihin laivoihin, Tal Rashan Authority tarjoaa pienen lisäsyötön pelaajien vaurioille. Kuitenkin jokainen pieni osa auttaa, eikä soitin välitä DPS:n noususta.

Saadakseen Tal Rashan auktoriteetin pelaajan on voitettava Lassal, Flame-spin-spinin pomo. Toisin kuin kaksi edellistä pomoa, tämä pomo voidaan päihittää missä tahansa vaikeudessa, ja näin pelaaja saa aluksen. Lassal the Flame-spin on raidpomo, joka löytyy Helliqariosta.

Zoltun Kullen kekseliäisyyttä

Zoltun Kullen kekseliäisyyttä

Puhtaalle maagille tämä alus lisää valtavasti tehoa lisäämällä merkittävästi loitsujen ja tainnutusten tehoa. Tämä alus toimii erinomaisesti tukilähtöisten luokkien kanssa.

Listan viimeinen alus, Zoltun Kullen kekseliäisyys, vaatii pelaajan voittamaan Hydran Hell 1 -vaikeusasetuksena. Tämä alus vaatii pelaajan matkustamaan Zoltun Kullen kirjastoon ja keräämään 5 kadonnutta sivua.

Käyttämällä sivuja luodakseen Portal Tome, pelaajan on käytettävä tätä Tomea alttarilla kutsuakseen pomon. Pomon päihittäminen vapauttaa Zoltun Kullen älykkyyden pelaajan käyttöön.

Iben Fahd Sanctum Diablo Immortalissa [selitys] - Utopia Gamer (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6194

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.